Praktik udtalelse

Boldklubben AF 1893

Jeg har siden august 2010 haft fornøjelsen af at samarbejde med Chris Palmgren i forbindelse med hans uddannelse i TV Glad.

B.93 TV er en frivillig, men meget vigtig del, af den lige så frivilligt drevne hjemmeside for fodbold- og tennisklubben B.93. Selv om der står frivillige kræfter bag har vi høje ambitioner og der er samlet et særdeles stærkt og professionelt hjemmesidehold. Det er bestemt ikke alle 2. divisionsfodboldklubber i Danmark forundt at have web-tv reportager fra stort set alle turneringskampe, spillerportrætter, reportager fra livets gang i amatørafdelingen og meget, meget mere.

Web-tv reportagerne bidrager i den grad til at signalere, at B.93 er en moderne, veldrevet og dynamisk klub med flair for kommunikation og inddragelse af medlemmerne. Og her har Chris Palmgrens arbejde for klubben været uden sidestykke. Med stort engagement og smittende entusiasme har han kastet sig over opgaverne. Chris har selvstændigt kørt hele processen med produktioner fra optagelser på f.eks. diverse fodboldstadions og Østerbro Stadion, Rådhuspladsen eller Svanemølleanlægget til udvælgelse af relevante klip og den færdige redigering af reportager og spillerportrætter, som jeg i min webmaster rolle fluks kan lægge på hjemmesiden med You Tubes indbyggede embed-funktionalitet.

Som en særlig detalje var Chris den eneste, der fangede et af Danmarkshistoriens hurtigst scorede mål, da Silkeborg fra Superligaen var på besøg på Østerbro Stadion. Canal 9 var også til stede, men de var ikke klar. Det var Chris til gengæld, og optagelserne blev delt vidt og bredt på Silkeborgs hjemmeside. Ekstra Bladet lagde det også som nyhed på deres site, hvilket medførte et kortvarigt nedbrud for B.93’s hjemmeside, fordi vores internetudbyder ikke kunne forstå den voldsomt meget trafik på én gang. Jeg håber, at Chris (og TV Glad) vil fortsætte sit frivillige samarbejde med B.93 i mange år fremover, da vi simpelthen er blevet afhængige af de mange fremragende web tv reportager.

Chris er en glad, udadvendt og smilende person, som har alle de rette egenskaber for at indgå i et hvilket som helst job i (web) tv- og mediebranchen eller hvor han kunne tænke sig at arbejde i fremtiden. Se eksempler på Chris’ arbejde på www.b93.dk - Vælg B.93 TV i venstremenuen.

Jeg giver hermed Chris mine varmeste anbefalinger med på vejen. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil hente yderligere referencer fra Chris’ arbejde for B.93’s hjemmesideredaktion.

klaus.b.johansen@gmail.com
Mobil: 42 95 45 93
Nørrebro, 9. juni 2011