Aktuelt

Praktikant i Tiger

Tiger og Glad Fonden har indgået et praktiksamarbejde i Tigerbutikkerne. Her kan du høre Kristina, elev på Glad Fagskole, fortælle om sin oplevelse af at være i praktik, og den gensidige læring der har været mellem hende og Tigerbutikken.

 

projektet 'fra uddannelse til job'

Projekt 'Fra Uddannelse til Job' er et vidensudviklingsprojekt, der er knyttet til Glad Fondens særligt tilrettelagte uddannelsesforløb (STU). Projektet har til formål at udvikle metoder og arbejdsgange, der understøtter virksomhedernes medvirken til at uddanne mennesker med funktionsnedsættelse. En mere virksomhedsrettet uddannelse vil øge antallet af STU elever, der kommer i job efter uddannelsen.

Hvorfor partnerskab?

Glad Fonden er drevet af en stærk idé om, at mennesker med nedsat funktionsevne kan levere vedkommende og originale bidrag til samfundet. Fonden er bygget op omkring visionen, at disse mennesker inkluderes på det ordinære arbejdsmarked frem for at blive isoleret på beskyttede værksteder.

For virksomheden kan partnerskabet med Glad Fonden bidrage til nye arbejdspladser, udvikle kulturen på arbejdspladsen og indgå i virksomhedens CSR-profil. (CSR = Virksomheders Sociale Ansvar).

 

En Glad film

Vi tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre det samfund vi bor i rigere, gladere og mere inspirerende.” Se en GLAD film.

Sider